Arrangementen

Een leuk romantisch avondje uit?

Kies dan voor het theater-arrangement  ‘Roldiedollen met Eugenie’  of  ‘Kloppend Hart’.

Diner en cabaret tussen de eeuwenoude gewelven aan de Oudegracht in Utrecht. Een avondvullend programma waarbij u kunt kijken en luisteren naar een uniek voor deze gelegenheid samengestelde show met Eugenie dan wel Yvonne Groeneveld in de hoofdrol.

Video's van de arrangementen vindt op de pagina video.

youtube : Kloppend Hart

Arrangement: Kloppend Hart

kloppend hartDe cabaretière Yvonne Groeneveld speelt in haar eigen Werftheater, uniek gesitueerd aan de werf van de Utrechtse Oudegracht, een bijzondere show, waarmee zij u als een gids door “haar” stad leidt. Langs bloeiende kastanjes tot aan de vuilnisboot over de gracht. Daarnaast rijst de vraag of zuster Bertken echt zo’n dappere vrouw was en of de worst van de Hema nog net zo smaakt als vroeger ?

Met een flinke dosis humor en met een scala van beelden op het netvlies maakt zij u deelgenoot van de groteske vormen die het Sticht kan aannemen.

Na de voorstelling kunt U en uw gezelschap een compleet 3-gangen menu laten serveren bij voorbeeld bij Balkan Grill Boro in een van de eeuwenoude kelders waar de historie van lang vervlogen tijden nog steeds merkbaar is. De tongstrelende gerechten en de Bourgondische sfeer maken het arrangement tot een onvergetelijk avondje uit.

De kosten van dit arrangement bedragen 35 euro. 
Bij de prijs inbegrepen zit ook het welkomstdrankje, dat u door Yvonne Groeneveld wordt aangeboden.
(Niet inbegrepen zijn de drankjes tijdens het diner!)

 

 

Inlichtingen en Reserveren

Voor inlichtingen en/of reserveringen kunt U terecht bij: 

Het Werftheater, Oudegracht 60 (aan de werf), T (030)6931887 of Balkan Grill Boro info@boro.nl

De prijs van deze arrangementen bedraagt 35 euro p.p. (excl. drankjes) en is geldig vanaf maandag t/m zaterdag (m.u.v. de vrijdag) voor groepen van minimaal 20 personen. (Individuele reserveringen zijn ook mogelijk).

U kunt ook voorafgaand aan het arrangement een rondvaart maken door de Utrechtse grachten verzorgd door: Rederij Schuttevaer T (030)2720111 / (030)2319377. U krijgt een prachtige kijk op de unieke Oudegracht en haar werven, tijdens de rondvaart wordt u een Kir Royal als welkomscocktail aangeboden. De prijs van dit uitgebreide arrangement bedraagt 50,50 euro.

 

 

Arrangement: Roldiedollen met Eugenie

In dit nieuwe seizoen voegt Yvonne Groeneveld een nieuw gegeven toe aan de al lopende theatervoorstellingen rond tante Eus.
U kunt nu ook voor een arrangement kiezen.
roldiedollenDit houdt in dat u na de cabaretvoorstelling kunt genieten van een uitgebreide Indische maaltijd.

“Roldiedollen met Eugenie” is een cabaretesk theaterprogramma, waarbij tante Eus de Indische gewoontes (adat) op de korrel neemt.
Zelf geboren in het voormalig Indië, weet zij met enige zelfspot de goede en zwakke plekken haarfijn op te sporen en te analyseren.
Met een zweem van nostalgie en gekleed in sarong en kabaja en met die typisch Indische tongval (het petjoh) kan men hartelijk lachen om de gebruiken en ongemakken, die zo kenbaar zijn voor de Indische mensen.
De voorstelling vindt plaats in het Werftheater, Oudegracht 60 ( a.d werf) te Utrecht.

logo Selamat MakanNa afloop van de voorstelling begeeft men zich dan naar het Indonesisch restaurant "Selamat Makan" (www.selamat-makan.nl)
Dit restaurant staat op de Voorstraat 100 in Utrecht en is gelegen op 12 minuten loopafstand van het Werftheater.

De kosten van dit arrangement bedragen 35 euro.
Bij de prijs inbegrepen zit ook het welkomstdrankje, dat u door tante Eus wordt aangeboden.
Daarbij biedt het restaurant na de uitgebreide maaltijd u ook nog een kop koffie of thee aan.
(Niet inbegrepen zijn de drankjes tijdens het diner!)